Galerie Video

8 răspunsuri la „Galerie Video”

  1. Ma bucur mult pentru familia Ianos intrucat Domnul ii foloseste pentru raspandirea Cuvantului. Va sustin in rugaciune si Domnul sa faca sa se umple biserica pe care o construiti!!! Multa binecuvantare!

    Apreciază

    1. Multumim mult Larisa si ne bucuram de sprijinul tau. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Apreciază

  2. Domnul sa va binecuvanteze pe toti! mi-e dor si ma rog pentru voi.
    Gleisdorf, Austria

    Apreciază

    1. Mircea si noi iti simtim lipsa si ne rugam pentru tine, dar am o propunere, vezi ca blogul cam stagneaza (in ceea ce priveste publicatiile) deci poti sa ne scri un articol,poate despre ce simti tu acum ca esti plecat. Domnul sa te binecuvanteze!

      Apreciază

  3. DUMNEZEU sa va binecuvinteze pe toti de pretutindeni! Mi-e asa de dor de voi biserica draga. Abia astept ca sa ne reantalnim! DOMNUL lucreaza si e viu in veci de veci! Amin!

    Apreciază

  4. DUMNEZEU sa va binecuvinteze! Mi-e asa de dor de voi biserica draga. Abia astept ca sa ne reintalnim si ca sa ne bucuram iar impreuna! DUMNEZEU e viu si lucreaza in veci de veci! Amin!

    Apreciază

  5. Domnul sa va rasplateasca pt toate ostenelile care le faceti sa va intareasca miinile ca sa puteti duce la bun sfirsit ce ati inceput de aceea va transmit si un salut de imbarbatare Hagai cap 1 versetul 8.

    Apreciază

    1. Va multumim mult pentru urari si salut. Domnul sa va binecuvanteze si pe dvs in toate. Salutari din partea bisericii.

      Apreciază